Vis indhold specifikt til din geografiske placering.

Jeg vil ændre min e-mailadresse.

For at ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din kundekonto, skal du følge disse trin:

Log ind på din kundekonto med din e-mailadresse og adgangskode.

Klik på Skift min e-mail. Indtast din nye e-mailadresse i feltet Ny e-mailadresse. Udfyld feltet Nuværende adgangskode med din adgangskode.

Klik på Valider.

Når ændringen er foretaget, vises en meddelelse for at bekræfte, at ændringen i din e-mailadresse er blevet taget i betragtning.

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål?

Kontakt os