Vis indhold specifikt til din geografiske placering.

Hvad dækker garantien?

Garantipolitik

Allo Allo har udviklet en fuldautomatisk selvbetjeningsreturservice til dig. I tilfælde af et problem med din enhed, kan du returnere din enhed hurtigt og uafhængigt.

24 måneders hardwaregaranti

De produkter, der sælges i vores butik, har 2 års garanti.

Så snart din enhed går i stykker eller viser en anden funktionsfejl, når den tændes for første gang eller efter flere brug, skal du åbne en anmodning om assistance og derefter vælge det problem, der er stødt på, fra listen over tilbudte valgmuligheder.

garanti batteri

Hvis dit batteri aflades unormalt eller udviser andre uregelmæssigheder, bedes du åbne en anmodning om assistance for at fortsætte med returneringen af dit defekte produkt.

Optimalt batteri: 6 måneders garanti ved defekt batteri.
Nyt batteri: 12 måneders garanti i tilfælde af defekt batteri.

Batteristatus for Apple-produkter

Det er vigtigt for os at give dig et fungerende batteri.
Du er garanteret at modtage en iPhone eller iPad med en maksimal kapacitet på mere end 80 %.

Vi garanterer den optimale tilstand af dit batteri i 30 dage. Hvis dit batteris maksimale kapacitet i denne periode falder til under 80 %, bedes du åbne en anmodning om assistance for at returnere dit defekte produkt.

6 måneders AirPods garanti

De AirPods, der sælges i vores butik, har en 6-måneders garanti. Denne garanti dækker fejlfunktioner og batteriet.

Hvad dækker garantien ikke?

Skader fra en ekstern årsag: brud, stød, fald, ridser.

Skader som følge af brug, der er til skade for en god bevaring af enheden (oxidation, korrosion), fra brug af energi, fra brug eller fra installation eller tilslutning, der ikke er i overensstemmelse med producentens anvisninger eller fra uagtsomhed eller brug af uegnede perifere enheder , software eller forbrugsstoffer, fejl i forbindelse eller idriftsættelse ved forkert brug.

Skader, der involverer kundens, en tredjeparts ansvar eller som følge af en forsætlig fejl, en hærværkshandling, force majeure (brand, lyn, storm) eller en elektrisk overspænding.

Garantien dækker ikke tyveri af din enhed.

Godt at vide :

Garantien løber fra datoen for modtagelse af ordren.

Returprocessen er hurtig, returanmodninger afsluttes normalt på mindre end 4 dage, hvis du sender returpakken hurtigt.

Har du ikke fundet svar på dit spørgsmål?

Kontakt os