Vis innhold spesifikt for din geografiske plassering.

AssistanseKontakt oss
RegnskapÅ logge inn

Vis innhold spesifikt for din geografiske plassering.

Hva dekker garantien?

Garantipolicy

Allo Allo har utviklet en helautomatisert selvbetjent returtjeneste for deg. I tilfelle et problem med enheten din kan du returnere enheten raskt og uavhengig.

24 måneders maskinvaregaranti

Produktene som selges i vår butikk har 2 års garanti.

Så snart enheten din går i stykker eller har en annen funksjonsfeil, når den slås på for første gang eller etter flere bruksområder, vennligst åpne en forespørsel om hjelp og velg deretter problemet fra listen over tilgjengelige alternativer.

garanti batteri

Hvis batteriet utlades unormalt eller viser andre uregelmessigheter, vennligst åpne en forespørsel om hjelp for å fortsette med returen av det defekte produktet.

Optimalt batteri: 6 måneders garanti ved defekt batteri.
Nytt batteri: 12 måneders garanti ved defekt batteri.

Batteristatus for Apple-produkter

Det er viktig for oss å gi deg et fungerende batteri.
Du er garantert å motta en iPhone eller iPad med en maksimal kapasitet større enn 80 %.

Vi garanterer optimal tilstand på batteriet i 30 dager. Hvis den maksimale kapasiteten til batteriet i løpet av denne perioden faller under 80 %, vennligst åpne en forespørsel om assistanse for å returnere det defekte produktet.

6 måneders AirPods-garanti

AirPodene som selges i butikken vår har 6 måneders garanti. Denne garantien dekker funksjonsfeil og batteriet.

Hva dekker ikke garantien?

Skade fra en ekstern årsak til enheten: brudd, støt, fall, riper.

Skader som følge av bruk som er skadelig for god bevaring av enheten (oksidasjon, korrosjon), fra bruk av energi, fra bruk eller fra installasjon eller tilkobling som ikke er i samsvar med produsentens anvisninger eller fra uaktsomhet eller bruk av uegnet periferiutstyr , programvare eller forbruksvarer, feil ved tilkobling eller idriftsettelse ved feil bruk.

Skade som involverer kundens, en tredjeparts ansvar eller som følge av en forsettlig feil, en hærverk, force majeure (brann, lyn, storm) eller en elektrisk overspenning.

Garantien dekker ikke tyveri av enheten din.

Godt å vite :

Garantien starter fra datoen for mottak av bestillingen.

Returprosessen er rask, returforespørsler fullføres vanligvis på mindre enn 4 dager hvis du sender returpakken raskt.

Har du ikke funnet svar på spørsmålet ditt?

Kontakt oss