Vis innhold spesifikt for din geografiske plassering.

AssistanseKontakt oss
RegnskapÅ logge inn

Vis innhold spesifikt for din geografiske plassering.

Jeg vil endre passordet mitt.

Hvis du har glemt passordet ditt og ønsker å tilbakestille det eller ønsker å endre passordet av sikkerhetsgrunner, følg trinnene nedenfor, klikk her.

Etter at du har skrevet inn e-postadressen din, vil en tilgangskode bli sendt til denne e-postadressen for å skrive inn ditt nye passord (vi inviterer deg til å sjekke søppelpostmappen).

Vi anbefaler deg å lagre et passord med minst 12 tegn inkludert bokstaver, tall og symboler.

Du kan endre det når som helst i innstillingene for kundekontoen din.

Har du ikke funnet svar på spørsmålet ditt?

Kontakt oss