Hjelpesenter
Jeg vil slette kundekontoen min.
For å slette kundekontoen din, kontakt oss fra e-postadressen som er knyttet til kontoen, og be om at den slettes.
Viktig å vite
- Når kontoen er slettet, har du ikke lenger tilgang til den eller til bestillingshistorikken din.
- Du mottar ikke lenger e-post fra oss.
- Opplysninger vi er lovpålagt å oppbevare, for eksempel fakturaer, oppbevares i den lovpålagte oppbevaringstiden.
Artikler i denne delen
Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?
Kontakt oss