Centru de ajutor
Vreau să îmi șterg contul de client.
Pentru a vă șterge contul de client, contactați-ne de pe adresa de e-mail asociată contului și cereți ștergerea acestuia.
De reținut
- După ștergerea contului, nu mai aveți acces la el și nici la istoricul comenzilor.
- Nu mai primiți e-mailuri de la noi.
- Datele pe care suntem obligați prin lege să le păstrăm, cum ar fi facturile, sunt păstrate pe durata legală de păstrare.
Articole din această secțiune
Nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs.?
Contactați-ne